لیست اختراعات احمدرضا حسینی
خلاصه به منظور مرتبط ساختن پارامترهاي مختلف اثر گذار در رفتار مواد مختلف به يكديگر و تعيين ضرايب معادلات بنيادي در دماهاي بالا، تجهيزات خاص به همراه نرم افزاري ويژه ابداع شه تا به همراه دستگاه تست دو ميله اي هاپكيسنون مورد استفاده قرار گيرد. مهمترين مشخصه ي اين دستگاه آن است كه تغيير شكل در نرخ كرنش بالا هنگامي كه نمونه در تعادل ديناميكي قرار دارد، اتفاق مي افتد و افزايش دماي نمونه مورد آزمايش تا دماي مورد نظر هيچگونه خللي در نتايج آزمايش ندارد. به عبارت ديگر گراديان دما در ميله هاي فشار صفر مي باشد. در نتيجه تعيين پاسخ تنش ـ كرنش تك محوري اكثر مواد در نرخ كرنش هاي مختلف و درجه حرارت هاي بالا ممكن مي باشد. با استفاده از اين نتايج مي توان مدل هاي بنيادي سه بعدي و بر پايه ي تجربه را براي بيشتر مواد به دست آورد. از اطلاعات حاصله در ساخت و توليد كليه قطعات و شكل دهي مواد استفاده مي شود. از كاربردهاي مهم آن مي توان به ساخت و توليد قطعات با مواد خاص همانند سوپرآلياژها و آلياژهاي مقاوم به حرارت، آلياژهاي تيتانيوم ، آلومينيوم و يا منيزيوم كه كاربردهاي خاص دارند و در دسترس نمي باشند را نام برد.
پلاستيكهاي سنتزي كاربرد زيادي در بستهبندي مواد غذايي دارند. افزايش توليد و مصرف اين پلاستيك ها، باعث تجمع حجم عظيمي از ضايعات تجزيه ناپذير در محيط زيست و آسيب به آن شده است. برخي از اين مواد قابليت سرطان زايي دارند كه عموما به واسطه ي مهاجرت مواد به كار رفته در بسته بندي ها به داخل مواد غذايي باعث بيماري زا شدن ماده غذايي مي شوند. تفاله سيب به علت داشتن تركيبات سلولزي فراوان مي تواند منبعي پر ارزش براي توليد بسته بندي هاي زيست تخريب پذير باشد. تفاله سيب نسبت به مواد اوليه اصلي ساير بسته بندي هاي زيست تخريب پذير مانند: نشاسته ها، پروتئين هاي شير و صمغ ها هزينه كمتري دارد و مي تواند ارزش افزوده مناسبي ايجاد كند. مراحل فني توليد شامل: شستشوي تفاله سيب با آب داغ، شستشوي تفاله با اسيد كلريدريك، شستشوي تفاله با پتاسيم هيدروكسيد، خروج ليگنين و رنگ بري تفاله سلولزي با آب ژاول، خشك كردن سلولز و آسياب آن، مخلوط كردن پودر سلولز در محلول روي كلريد، اضافه كردن كلسيم كلريد به محلول پس از آن تركيب گليسرول با محلول ژلي حاصل، ريختن محلول ژلي با ضخامت مشخص بر روي قالب نقاله اي عرض مشخص (Casting) و خشك شدن.
صمغ ها در صنايع غذايي، دارويي و بهداشتي به عنوان قوام دهنده، پايداركننده، ژل دهنده كاربرد فراواني دارند. دانه هاي موسيلاژي مانند مرو و ريحان در ايران بسيار زياد يافت مي شوند اما به دليل نبود روش استخراج با صرفه، وارد چرخه صنعت و توليد نمي شوند. به منظور استخراج صمغ دانه هاي موسيلاژي روش هايي مانند: استخراج با حلال (آب، اسيد، قليا) و روش هاي مبتني بر امواج و حلال استفاده مي شود كه هزينه و زمان زيادي نياز دارند. دستگاه ساخته شده هيچگونه آلودگي (نظير ورود حلال هاي آلي) براي محيط زيست ندارد. مكانسيم دستگاه بر مبناي اصطكاك و سايش (روش فيزيكي) مي باشد، سطح دانه مرو (لايه موسيلاژي) پس از ورود به داخل محفظه دستگاه مورد سايش قرار مي گيرد، سپس دانه و مواد موسيلاژي (پوسته ساييده شده) به كمك جريان باد كمپرسور از آن خارج مي شود كه به راحتي با الك از يكديگر جدا مي شوند. در اين دستگاه علاوه بر حذف سه مرحله از مراحل لازم در روش هاي ديگر (خيساندن، استخراج مرطوب و خشك كردن) مكانيسم مرحله ي استخراج موسيلاژ نيز نياز به حلال ندارد و زمان اين مرحله نيز بسيار كاسته شده است.
موارد یافت شده: 4